Medans båtarna kom & gick mellan Helsingborg – Helsingör utan för vårat fönster kämpades det för fullt i rum 12. Fullt öppen ca 2 på natten. Yes !! äntligen får mamma krysta.. snart är detta över…. men.. klockan tickade på och solen började gå upp. Orken började ta slut och mamma blev tröttare och tröttare..

Läkaren kom in på rummet och nu hade mitt huvud börjat synas men jag ville inte komma ut riktigt än. Pappa blev glad och grät lite när han såg mitt huvud. Läkaren sa till sköterskan att lägga sig på mammas mage och trycka. Det gjorde jätteont på mamma men hon sa inget. Nu började jag glida längre och längre ut. Efter 3 gånger höll jag imot lite men plötsligt var jag ute i det fria. Vilken lättnad för mamma som var helt slut efter alla dessa timmar.

Klockan var 06:04 på morgonen när jag kom ut. smiley

Dom la upp mig på mammas bröst och torkade av mig. Mamma frågade flera gånger om jag var pojk eller flicka, detta visste inte mamma & pappa. “-En flicka” sade sköterskan.

Jag har tjocka runda kinder, trubbig näsa, liten pluttmun och mycket hår.

Blog Image

Jag är så jättesöt. Pappa fick klippa av min navelsträng, han tycker den är seg. Moderkakan undersöktes och den var fin. Mamma snyggades till lite och sen var vi ensamma en stund. Sköterskan kom och kände på mammas mage, hon fick en kateter så hon kan kissa.

Mamma och pappa fick en bricka med mackor, cider, kaffe, juice och en svensk flagga som dom kunde njuta av. Jag kunde ju inte smaka men dom sa att det var gott.

Blog Image

Sköterskan kom och vägde mig, 3830 g visade vågen och måttbandet visade hela 50cm på längden. Klockan är nu 11, mamma,pappa och jag flyttade nu till rum 22 på BB. Jag sov hela dan.

Blog Image

På kvällen kom mormor, morfar, farmor, morbror Marcus, Madde & min kusin Wilma. Alla tyckte jag var jättefin och Wilma blev glad. Här under har jag lagt in en bild på min goa, glada & jättefina kusin Wilma.

Blog Image

Klockan blev 23 och pappa körde hem. Truls är ju hemma själv. Jag och mamma gick och lade oss, jag var lugn hela natten.

Jag fick presenter idag smiley. Av mormor och morfar fick jag en vit nalle, bamse och nallepuh kläder.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Av morbror Marcus och Madde och Wilma fick jag en jättestor nalle.

Blog Image