Inatt har jag inte vatt snäll mot mamma, jag ville inte sova så jag var vaken från 02:00-tiden fram till 05:00 ungefär. Mamma var trött men bar ändå runt på mig så jag var lugn.

Imorse var det dags för “nakenvikt” igen, den stannade på 3560g. Läkaren var på besök och sa att det skulle göras ultraljud på mig idag och en röntgen imorgon. Ultraljudet såg jättebra ut, säkert för att jag var så snäll och låg helt stilla.

Det finns lite vätska runt mitt hjärta som inte får vara där, då mår jag inte så bra. Jag får inte åka hem innan det är borta. Det blir nog ett nytt ultrljud imorgon för att se om det har blivit mindre, hoppas det.

Idag åt jag mitt första mål mat ur nappflaska smiley Jag var hungrig så jag åt själv upp 40ml av 60. Resten orkade jag inte så mamma fick ge mig det genom sonden.

Idag var Anna på besök. Hon är snäll och hade med sig en superskön och fin fleeceoverall.

Blog Image

Jag tränade med nappflaskan igen men jag kräktes jättemycket både över pappa och på golvet. sonden åkte med upp genom munnen så mamma fick dra ut den genom näsan. Sen kunde jag äta lite mer från nappflaskan. Åt hela 50ml.

Jag fick en ny sond på kvällen så att jag kunde vila lite från den hårda flaskträningen.