Som jag sa innan så sov vi på en annan avdelning, det var roligt att sova “borta” så jag sov hela natten förutom när mamma skulle ge mig mat. Jag åt upp all mat ur flaskan, hoppas sonden snart ska tas bort. Den är bara i vägen. Klockan 07:00 flyttade vi över till vårt eget rum på Avd 67 igen, “-Borta bra men hemma bäst”. Jag vägdes till 3530g idag.

Mamma mår inte så bra och vill komma ut lite. Hon frågade sköterskorna om dom ville passa mig lite och dom blev glada för det ville dom. Innan mamma fick åka iväg med mormor till Nova skulle det tas nytt ultraljud. Västskan hade minskat ännu mer nu så läkaren sa att mamma och jag skulle få permision sen och åka hem ett par timmar. Nu åkte mamma och mormor.

Mormor fick köra mycket bil idag, först hem till vårt hus och hämta bilbarnstolen (pappa hade ju bilen till jobbet), sen till Lund och hämta oss och tillbaka till vårt hus igen. Vi kom hem på samma gång som pappa kom hem från jobbet.

Blog Image

Blog Image

Mormor körde hem så att jag , mamma och pappa skulle få vara själva och vila oss lite innan vi skulle köra tillbaka till sjukhuset vid 21-tiden igen.