Inatt sov jag bra. Tappade nappen ett par gånger men pappa stoppa in den i munnen på mig igen så blev jag glad. Nu får jag själv bestämma när jag vill äta och hur mycket jag ska äta.. det är bra så jag säger ifrån när jag är hungrig.

Vi körde till Lund idag igen vid 9-tiden imorse. Skönt att åka bil för då sover jag gott hela tiden. Allt såg bra tyckte dom och dom kollade lite saker på mig. Som vanligt var det den dära “nakenvikten” som jag tycker är så tråkig. Vågen är kalla och hård osse fryser jag utan kläder. 3440g säger dom att jag väger.

En sköterska och mamma mätte mig på längden och jag har växt 2,5cm sen jag föddes så nu är jag 52,5cm lång. 10:30 gick jag och mamma på ultraljud för att kolla om vätskan minskat. Jodå, läkaren sa att det var bara så lite kvar att JAG får åka hem nu !! En sköterska tog bort sonden också så nu har jag inga slangar kvar. Mamma & pappa blev jätteglada, jag har ju bott här på sjukhuset i 18 dagar så det ska bli roligt att få bo hemma i huset för första gången sedan jag föddes. Pappa skrev lite i Avd. 67’s gästbok och lämnade ett litet avtryck från oss.

Vi körde hem till mormor för hon hade bakat äpplekakor till oss, det var våra egna äpple som pappa plockat i trädgården. Dom var smaskigt goda med lite glass till. Mormor tycker det är lika kul att handla som mamma gör så hon hade köpt nya fina kläder till mig. Rosa byxor och en rosa luvtröja i fleece med vita hjärta på, en stickad tröja med djurmotiv och två bodys.

Sen körde vi till faster Agneta och sen till faster Ingela & farbror Lennart. Dom har inte träffat mig tidigare. Jag fick presenter av dom. Av faster Agneta fick jag 3 bodysar med katter på.. så söta dom är.

Blog Image

Och av faster ingela och farbror Lennart fick jag två söta bodys med djur på i fina färger och så fick jag jättefina bestick.

Blog Image

Jag var trött så jag sov hela tiden när vi var hos dom.. Ja, jag var lika trött när vi kom hem igen så jag och pappa satte oss och kollade på TV en stund innan jag somnade igen och det gör jag fortfarande..

Blog Image

..sover.. Pappa ska ge mig mat klockan 24:00 så han sitter o kollar på TV och jag ligger i vagnen och sover.