Jag vaknade prick 7:00 idag. Var lite hungrig. Pappa var redan uppe sen klockan 6 imorse o plocka undan lite och plocka ur diskmaskinen. Han fixade en flaska mat, jag åt upp allt för de var så gott.

Pappa fick byta min blöja också innan jag fick nya kläder på mig. Nu blev jag trött igen och la mig en stund på soffan så jag kan sova. Det är faktiskt inte så lätt att sova i detta huset när Trulle är på morgonhumör, far runt som en tosing överallt och lekar med alla sina leksaker.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

——————————————————————————————————–

Min lilla navelstump jag hade kvar på magen trillade av idag när mamma bytade min blöja. Skönt att bli av med den nu. Den har bara vatt ivägen för mamma och pappa när dom byter blöjor och kläder på mig.

——————————————————————————————————–

Idag var vi och hälsade på pappas släkt. Först var vi hos gammelfarmor Fride, drack kaffe och åt kakor. Jag fick presenter av henne och från Elsa. Det var fina kläder. Sen körde vi till farmor, farfar och Bilbo. Vi åt äppelkaka och drack kaffe.

Blog Image

Blog Image

———————————————————————————————————

———————————————————————————————————

Trulle har en rolig stil när han ligger på ryggstödet på soffan. Ibland ligger han likadant på golvet, med benen rakt bakåt.

Blog Image