Idag har det varit besök på sjukhuset i Helsingborg för lite kontroller. Vikt, EKG och ultraljud. Vikten har ökat några gram och det är ju bra. Ultraljudet tyckte dom också var mycket bra. Litet läckage i lagningen bara.

Såhär trött är man när man kommer hem efter sjukhusbesök.

Blog Image

Nu har jag fått mat så jag och Trulle har lagt oss på soffan för att vila middag. Bara vi och pappa hemma, mamma är på CenterSyd och shoppar.

Blog Image

———————————————————————————————————

Ikväll var vi hos morbror Johan, Kikki, Theo, kaninen och katterna och åt god mat som dom bjöd på. Johan hade fixat pappas bil så vi kan ha min barnstol i framsätet. Theo pussade på mig smiley, han tycker om bebisar.. han har en bild på sin sida http://theo06.blogg.se/

Imorgon ska vi till Anna på hennes kalas. Nu ska jag snart äta lite och sen sova.