Igår var vi hos morbror Johan och “moster” Kikki. Kikki har fyllt 25 år men när hon hade kalas så var vi upptagna och det var kusinen också så igår var vi där allihopa. Morbror Marcus, “moster” Madde och Wilma och så vi. De hade lagat jättegod mat. När vi ätit klart (eller när mamma o pappa ätit klart) så hjälpte pappa och Marcus, Johan att bära ner deras skinnsoffa i källaren. De har försökt en gång innan men då gav de upp men igår så gav de sig inte förrän de fick ner den. När den väl var nere så låg jag o kollade på deras akvarie. Perfekt tv.

Jag o Wilma hann med att busa med min gåstol också.

Jag är sååå imponerad av min kusin. Hon e bara 10 månader o går jättebra själv!!

Idag har jag och mamma varit jätteeffektiva. I morse tog vi o gick en långrunda. (Jag somnade som vanligt). Sen tvättade vi 2 maskiner tvätt, storstädade tvättstugan, dammtorkade överallt i hela huset och så dammsög vi (eller mamma rättare sagt). Efter det så körde vi ner till kvantum och handlade ingredienser för mamma kände för att baka kanelbullar. Så när vi kom hem så började mamma med det medans jag satt på golvet och lekte. Men mamma hade ju inte kollat efter om hon hade mjöl hemma och givetvis så hade hon inte det. Så det var bara att sätta på sig jackan igen och köra ner till statoil och köpa det. SEN blev det MÅÅÅÅnga kanelbullar. (Jag har redan provsmakat lite…och de blev mer än godkända).

Blog Image

När vi hade ätit middag så började pappa fixa med sin helikopter. Och ni kan tro att Trulle var intresserad. Han var överallt.

Blog Image

Medan de höll på med helikoptern o mamma plockade undan lite så upptäckte jag att man kan öppna kökslådorna!! JÄTTESPÄNNANDE JU!!!!!

Blog Image

Blog Image