Ojoj nu har det gått många dagar sedan jag uppdaterade min blogg. Det har hänt en hel del.

I torsdagskväll så var vi hemma hos kusinen och hennes mamma o pappa. Jag och Wilma checkade så att allt var rätt monterat på hennes Gekås kundvagn som hon fick av mig i 1 års present.

Blog Image

I fredags jobbade mamma så då var jag och pappa en sväng på Järavallen och gick en runda. Det var ju skönt väder.

Blog Image

Och IDAG har det hänt nått jätteroligt!!!!

Till att börja med så började pappa som vanligt dagen med kalaspuffar! Både jag och Trulle blev också sugna på det.

Blog Image

SEN….så körde vi till Lund. Vi fick följa med morbror Marcus “moster” Madde och kusin Wilma till Maddes mammas jobb. Där har de en uppvärmd pool som vi fick låna. BARA VI i hela poolen. Det var såååå varmt och skönt. Oj vad jag tyckte om det. Jag fick en badring runt magen och sen så badade jag kan ni tro….ja och kusinen också givetvis. Här är lite bilder:

När vi var som russin sa mamma o madde till oss att det var dags att gå upp. När vi var klara åkte vi till Kävlinge vårmarknad. Men den gick vi över på 10 minuter. Ingen höjdare. Så vi sa hejdå till kusinen och hennes mamma o pappa. När vi körde mot vårt hem så körde vi in om till mormor o morfar och då bjöd de på grillat. När vi ätit så följde vi med dem en tur till Järavallen och gick en runda. Vädert har ju varit helt underbart idag med. Jag somnade med en Merflaska i mungipan. smiley

Blog Image

Det var allt för denna gången.