Idag har pappa varit hos morbror Johan och hjälpt honom med en bil. Jag o mamma körde till mormor. Och vet ni vad??? Vi körde och köpte en pulka till mig så nu har jag åkt pulka för första gången i mitt liv….oj vad skojigt det var! (Mamma tyckte det var lika roligt som jag smiley).

Blog Image

Blog Image

Tjohooo här kommer vi!!! Se upp!!!

Blog Image

Blog Image

Blog Image

När vi var i väg och köpte min pulka så hittade mamma även två jackor till mig! smiley

Nu har jag snaaart lika många jackor som mamma…hihihi….Här är en av dem…En rosa dunjacka som är jättetjock och skön.Blog Image

Kikki……den andra som mamma köpte är en “Hello Kitty” jacka som jag kan ha till våren/sommaren…

Blog Image

Visst e de fina??? Mamma är sååå nöjd!

Vi har även hunnit med att hälsa på gammelmormor idag….

Blog Image

Dagen har jag avslutat med ett skumbad. Jag älskar att bada…

Blog Image

Nu sover jag gott i min säng efter dagens äventyr!