Jaha då har denna helgen också tagit slut! Det går så fort. Det var meningen att mamma skulle uppdaterat min blogg igår kväll men hon somnade på soffan med datorn i knäet. Pappa väckte henne vid 00.30 och då gick hon in i sängen och lade sig sen väckte jag o pappa henne vid 9.40 i morse. Hon sov alltså i 12 timmar!!!

Denna helgen har vi varit ute jättemycket. Igår när pappa vaknade så körde vi till plantagen och köpte några blommor. Och kolla vad jag fick…en väska med trädgårdsredskap, sittunderlag, vattenkanna, hatt, trädgårdsvantar och förkläde. Åh vad fin jag blev….

Mammas tuffing…

Körde lite traktor…

Och så klart så måste man ju mecka lite med traktorn också…Mamma suckar. smiley

Jag o mamma mös lite när jag hade fika paus med ett äpple…

Trulle solar sig…

Trulle fick syn på en humla. Jag ville också kolla lite närmre på den. Men jag tappade balansen och hanmade på Trulle. Men Trulle var så fokuserad på sin humla så han reagerade inte ens….smiley Jag måste ha världens snällaste katt…

Sen hjälpte jag pappa lite med grinden i vårt staket…

Men jag släpper ju inte mitt äpple bara för det…smiley

Sen var ett bad nödvändigt!! Kolla nu in min bula i pannan…

Idag har mamma o pappa varit hos Cilla o Mange o hämtat plattor. Och gissa vad!! Jag fick vara hos morbror Johan o moster Kikki så länge!!! Åh vad skojigt jag haft det. När mamma o pappa kom och hämtade mig så somnade jag direkt i bilen på vägen hem! TACK moster o morbror för en rolig förmiddag!!!!!

Nu i eftermiddag så har Agneta o Kenneth varit här en sväng o druckit kaffe. Åh det är så skönt att kunna sitta ute och fika. Jag fick glass…mmm gott….

Imorgon e det dags för dagis igen! Sov gott!