Igår morse så körde jag o mamma till kvantum för att handla frukost. Jag fick köra kundvagnen! hihi En sån där liten…ÅH vad jag tyckte att det var skojigt och sååå stolt jag var…

Under eftermiddagen tog jag mig en liten fika på altanen…

Jag o Trulle vattnade blommorna…

Min fina kisse…

På kvällen körde vi och hälsade på kusin Wilma o hennes mamma o pappa i deras nya lägenhet. Och sååå fint de har fått det. Wilmis har fått eget rum och lägenheten var ju jättestor!!! Här är lite bilder från kvällen…Morbror Johan o våra håriga kusiner Theo o Tilda var också med…

Och som vanligt när vi träffar morbror Johan så blir det bus!!! Åh vi älskar våran morbror/farbror jag o Wilma…

Lite mys blev det också…

Jag, Johan, Theo & Tilda…

Puss Theo…

Idag har mamma och jag klippt gräset….

När man jobbat så hårt så förtjänar man en glass…

Trulle har vilat i sitt hus idag…

I eftermiddags grillade vi. Gott…

Sen körde vi hem till farmor o farfar o drack kaffe i deras trädgård…(och där fick vi också glass!!!)….

Klockan 18 däckade jag o Bilbo i soffan…

Nu sover jag gott i min säng. Vaknade inte ens när mamma o pappa lyfte in mig i bilen eller in mig i sängen. Har nämligen inte sovit något alls idag. Mamma försökte få mig att sova i middags genom att gå en långrunda. Men jag satt upp i vagnen hela turen. Ví tittade på hästar, traktorer o blommor istället. smiley

Måste bara visa vad mormor har köpt till mig… (Wilma fick också en fast med andra färger)

En helt underbart fin “Champion” dress… TACK MORMOR O MORFAR!!!!! Jag kommer att bli såå fin i den.