Igår slutade mamma tidigare på jobb så hon kom o hämtade mig tidigare på dagis. När vi kom hem så gick vi ut i trädgården med en gång. Jag lekte med vatten och grejade massor med sandlådan och sånt. Och jag blev VÄLDIGT smutsig. Så när vi kom in så var det bara för mig att hoppa i badet…men det gör ju ingenting. Jag älskar ju att bada…

Idag så fick pappa sovmorgon. Jag o mamma gick ut tidigt i trädgården. Och när vi skulle hänga upp tvätt så kom det en kisse springade över gräset (det var inte Trulle)…den var rädd men stannade och satte sig i häcken. Jag satte mig på huk och tittade och pratade med den medan mamma hängde upp tvätten…och vet ni vad!!! Helt plötsligt så kom den fram till mig och jag klappade den!!!

Den är rädd för mamma o pappa och springer iväg. Hihi men den tycker om mig tydligen!!!

Sen tog jag o mamma o gick en långrunda. Vi kollade på hästar längs vägen. (Här på landet så finns det ju en hel del hästhagar)..

När vi kom hem så släppte vi ut Trulle i trädgården. Och han hittade sin favoritplats igen…Härifrån har han koll på allt och alla…

I eftermiddags körde vi hem till mormor o morfar. Jag gungade och hade sååå skoj…

Morfar fick också sätta fart på mig…

Wilma o hennes mamma o pappa kom in om en snabb sväng så Wilma hjälpte mig också att få lite fart…

I morgon så kommer nog morbror Johan hit och på kvällen ska vi till moster Anna och Thomas!