Oj oj… nu e det så där länge sedan igen sen jag uppdaterade här. Veckorna går så himla fort.

Igår var det ju midsommarafton. Morgonen började med att jag och mamma gick upp 06.30! Vid 9.30 började jag bli trött så då gick jag o mamma o la oss på soffan. Mamma var också trött så hon somnade också. Och vi vaknade kl 11!!! Pappa sov då också. Nu var det lite bråttom. Marcus, Madde o Wilma skulle komma vid 12! Så det var ju bara att studsa upp ur soffan och gå in i sovrummet o väcka pappa också.

Klockan 12 kom familjen Marieholmare. Det var meningen att vi skulle åkt ner till Landskrona o gått på tivolit och marknaden. Men vädert var ju inte riktigt så bra så vi stannade hemma istället. Mamma o Madde gjorde istället varsen Midsommarkrans till mig o Wilma och jag o Wilma lekte massor.

Klockan 16 bar det av till Saxtorp och morbror Johan och moster Kikki. Vi hade en underbart trevlig och rolig kväll. (Jag o Wilma fortsatte att busa, vi var tom ute när det regnade)..TACK morbror Johan och moster Kikki för en super duper bra kväll!!! Här kommer lite bilder från kvällen i saxtorpsskogen…

Idag har mamma tvättat massor. Pappa har klippt gräset. (När pappa var färdig så plockade jag fram min gräsklippare och snygga till där pappa missat hihi)…

Mamma o pappas älskling…

I eftermiddag har farmor och farfar varit hos oss o hälsat på. Och vet ni vad. Jag gick JÄTTEMYCKET kläder av dem. Farmor hade shoppat hur mycket som helst. TACK FARMOR!!! Jag blev jätteglad (och det märktes nog också för jag släppte knappt mina kläder under hela eftermiddagen).

Nu ikväll kom mormor o morfar också förbi en runda.

Imorgon är det kalas hos kusin Saga. Hon blev ju ett år den 17 juni. Stora tjejen det med. Sen på eftermiddagen så ska vi få gäster från Oxie.