Oj vad denna vecka har gått fort. Men allt har inte varit bra. I onsdags fick jag min andra influensaspruta och natten mellan onsdag och torsdag fick jag så hög feber att jag bara låg o yra…ajajaja…maaaamma maaaamma…lille katt lille katt….SÅÅ höll jag på större delen av natten. Gissa om mamma var trött på torsdag morgon!?! Så torsdag och fredag har jag varit hemma med pappa.

I går (fredag) mådde jag lite bättre så då gick jag o pappa ut i trädgården och gjorde en PULKBACKE!!!

Imorse vaknade jag vid 05.35. Jättepigg! Mamma e ju inte sååå pigg vid denna tidpunkten på dygnet men hade ju inget annat val än att gå upp med mig. Jag lekte med min docka och med Trullis. Vi hade “picknick” och vilostunder. Trullis älskar vaggan som jag har fått till min docka…

Mys på golvet…

Sen gick jag mest och väntade på att klockan skulle gå. Och så frågade jag mamma hela tiden – Jojja Kikki? – Jojja Kikki?

Jag och Wilma skulle nämligen iväg på en utflykt med Johan o Kikki. Sååå äntligen kom dom…

Sen begav vi oss till Busfabriken i Helsingborg. Efter det så åkte vi till “Donalds”. Och vet ni vad?!? Innan vi körde hem så körde vi o handlade lördagsgodis!! VILKEN TOPPEN DAG JAG HAR HAFT IDAG!!!! Jag har berättat hela kvällen för mamma o pappa om allt vi hittat på. Om hur fort jag åkte ner för rutchkanan osv. TACK JOJJA O KIKKI för en jätterolig dag. Kolla på Kikkis blogg. Där finns bilder.

Medan jag var iväg med Johan, Kikki och Wilma så var mamma o pappa o handlade. Och pappa köpte en jacka och ett par jeans till mig. Kolla så snygg jacka!!

Gissa vem som ligger däckad och sover i sin säng nu?