Veckan har varit kämpig för mamma. Hon har haft en extrem huvudvärk hela veckan och har varit hos doktorn och allt. Är hon inte bättre till på måndag så ska hon åka iväg igen. Så därför har det inte uppdaterats så flitigt här.

Men en dag här i veckan så körde pappa ut till flygfältet och då hade jag o mamma lite picknick i trädgården med Trulle….

Visst e han fin?

Det är såå skönt nu när det börjar bli lite varmare ute. Nu e det vår. Blommorna som vi grävt upp i Resåkra börjar komma upp nu…

KOLLA så mycket jag har växt sedan jag hade storlek 74!!! smiley (Momor hämtade mig tidigt på dagis i onsdags och när mamma kom o hämtade mig på kvällen hos mormor o morfar var jag trött. Så när vi skulle köra hem så sa mamma att det var lika bra att jag tog på mig en pyjamas, i fall om att jag somnade i bilen. Men mamma hade ju ingen sån med sig så mormor letade fram lite gamla kläder som jag o Wilma hade som reservkläder när vi var små. Men visst funkar det också, jag sov hur gott som helst i något förliten pyjamas)…

Pappa har klippt mitt hår. Både luggen och mitt “långa” hår. Det behövdes och jag satt så stilla och var duktig hela tiden medan han klippte.

Nu ska mamma gå o lägga sitt onda huvud på kudden och försöka sova lite.