Vi hann vara på dagis i 4 dagar innan det var dags att vara hemma igen. I torsdags eftermiddag förra veckan ringde de från mitt dagis till mamma o sa att jag fått feber så det var bara att komma o hämta mig (och Nellie). Och vad upptäckte vi då på Nellie när vi kom hem…joooo PRICKAR!! Så nu skiftade vi….jag fick feber och Nellie vattenkoppor!!

Lite bilder från våra mysdagar hemma…

Gissa om mamma blev rörd när jag kom hem med denna duk, som jag sytt helt själv, från dagis!! Det kallas SYSKONKÄRLEK!!!

Mamma o pappas stora fina tjej…

Och som vanligt när mamma bara vänt ryggen till ett par sekunder och jag knappt hinner reagera så sitter lillskrutt uppe på bordet…

Bakdags…

Matlagningsdags. Här står jag för skalning av potatis undertiden som mamma rullade köttbullar. Mamma tyckte att jag var superduktig…

Idag passade vi Lukas en stund när Kikki var hos veterinären med sitt marsvin…