Natten har gått jättebra. En sköterska hämtade mig 01:00 inatt och gav mig mat för dom tyckte att mamma skulle sova lite.

Blog Image

Nu på morgonen skulle mamma “nakenväga” mig, hehe.. väger mig utan nånting på kroppen. Det var inget roligt. Jag väger nu 3600g.. har minskat en del sen jag föddes då jag vägde 3830g. Jag fick mat av mamma innan hon rullade iväg mig för EKG testet.

Jag och mamma åt frukost i matsalen. Sköterskorna tycker jag är duktig med min andning och syresättning nu så dom tar bort syrgasen som jag haft jätteläge nu. Skönt ska det bli att slippa den slangen som hela tiden är ivägen.

Jag fick bedövning för att en läkare skulle ta bort mina pacemakertrådar som jag har haft fastsydda på mitt hjärta och ut genom magen. En sköterska tog bort några stygn också.

Blog Image

Idag vid 13-tiden sa dom att alla mina prover ser bra ut och att jag kanske kan få åka hem i mitten av veckan. Pappa kom till oss direkt efter jobbet. Fick också besök av mormor idag så att vi kunde öva på amningen. Hon är jätteduktig på sånt.