Som vanligt var det dags för “nakenvikt” när vi vaknade idag och vågen stannade på 3550g. Den ska ju sjunka lite eftrsom jag får vätskedrivande medicin. Jag och mamma åt frukost. Idag ska jag träna med flaskan hela dagen, tror det ska gå jättebra.

Klockan 11 kom det en kontaktsjuksköterska och pratade massor med mamma (pappa är på jobbet) om eftervården och f-kassan.

Jag ska ju på röntgen 11:45 på blocket som är en annan byggnad så idag fick jag och mamma äntligen gå ut för första gången. Härligt. Röntgen var inte så kul, jag skulle ligga så konstigt och dom höll fast mig jättehårt så jag fick ont. Mitt bröst är fortfarande ömt efter operationen. Dumma tanter, jag skrek hela tiden.

Nu är klockan 13:00 och det är dags för ett nytt ultraljud igen för att se om den dumma vätskan runt mitt hjärta vill försvinna. Den hade minskat liiite så dom ska göra nytt ultraljud imorgon igen.

Nu fick jag mat av mamma och klockan slog 15. Mamma har inte fått mat sen frukosten klockan 8 så hon var hungrig. En snäll barnsköterska som heter Ingrid passade mig så att mamma kunde gå till resturangen på blocket och äta paj. Ingrid är min och mammas favorit, hon är snäll. Jag fick följa med henne på möte också men jag vet inte vad det handlade om för jag sov genom hela.

Pappa kom till oss direkt efter sitt jobb. Jag skulle äta då och åt upp hela mitt mål på 60ml från flaskan. Jag är duktig.