Då var det måndag och mamma är tillbaka på jobb. Igår var farmor o farfar hos oss. Jag fick en JÄTTEFIN jeansklänning. Oj vad jag ska bli fin.

Men innan de kom så tog jag o mamma oss en dusch….så här såg vi ut när vi kom ur duschen…pappa var tvungen att ta ett kort på oss..fina va???

Blog Image

Sen bakade mamma äpplepajer. De flesta äpplena hade trillat ner nu när det blåste ju.

Blog Image

Jag hittade skåpet med pappas kalaspuffar!!! Mmmm GOTT. Men helt plötsligt fick pappa bråttom att sätta lås på det skåpet också. Jag förstår inte det. smiley

Blog Image

Idag har jag haft besök av min lilla kusin Saga och min faster Jenny (Sagas mamma). Oj vad söt hon e min kusin….

Blog Image

När mamma kom hem så blev jag jätteglad och kramgo…

Blog Image

Blog Image

Ikväll kom min andra kusin och hälsade på mig. (Wilma o hennes mamma o pappa). Ojojoj vad glad jag blev. Jag spände hela kroppen och sprang rundor när hon kom innanför dörren. Och sen jagade hon mig och jag bara skrattade. Men sen hände världens värsta grej!!! Jag fick tag i pappas kaffemugg som han precis hällt kaffe i och fick det på min mage och händer. Och GISSA om det gjorde ont. Men mamma o pappa var snabba och sprang in med mig i badrummet och drog av mig kläderna och så spolade mamma kallt vatten på mig jättelänge. Oj vad jag frös men det hjälpte faktiskt till sist. Och märket på min mage försvann nästan. Resten av kvällen har jag tittat skumt på pappas mugg men jag har inte vågat röra den igen.

Efter en kort stund så glömde jag bort vad jag varit med om och klättrade upp i soffan för att se var Trulle, pappa o morbror Marcus tog vägen.

Blog Image

Nu har jag däckat i min säng. Tack mina kusiner för en otroligt rolig dag! Sov gott på er!!