Usch vad jag blivit dålig på att uppdatera min blogg. Men här kommer en liten uppdatering…

I onsdags körde vi hem till morbror Johan, moster Kikki och vovvarna och hälsade på. Vi fick ännu fler jordgubbsplantor av Kikki så nu hoppas jag att vi får lika mycket jordgubbar på våra som hon hade på sina plantor i somras.

Här sitter jag o pappa och testar Johans nya bilspel…

Blog Image

Sen bjöd ju Johan o Kikki på kaffe o kakor så då kröp jag upp till Kikki och åt kaka tillsammans med henne.

Blog Image

Jag och Johan lekte lite…

Blog Image

Tilda ville också vara med o leka…KOLLA hon & jag är lika långa…

Blog Image

Sen blev jag såå trött så jag kröp ner i Tildas bädd..

Blog Image

I torsdags var jag o pappa ute i trädgården hela dagen. Vi håller på att sätta häck mellan oss och grannen så pappa o Christina (vår granne) höll på att fixa lite..jag busade mest rundor.

På kvällen körde jag o mamma till Nova i Lund med mormor för att leta upp present till Adam.

I går fredag så fixade jag lite på mitt rum…hmm det blev visst liiiite stökigt…

Blog Image

När mamma kom hem från jobb så körde vi till “moster” Anna o Thomas. Vi fick jättegod middag. Sen hjälpte Anna mamma att göra slingor och så hjälpte mamma Anna o göra slingor på henne. Jag blev jätterädd för Anna när hon hade hättan på huvudet. Hon såg jättekonstig ut tyckte jag..smiley Hon var liksom inte sig lik..hihi… Tyvärr har vi inga bilder på detta!!

Idag så är det dop på gång. Lille Adam ska få vatten på huvudet. Hoppas nu han är snäll för det är ju mamma o pappa som ska hålla honom. Jag ska sitta med Johan o Kikki i kyrkan. (Kanske mormor och morfar också). Så mamma o pappa får ladda upp med ordentligt med kex så jag kanske kan sitta still några minuter. hihi Det är inte lätt att sitta still. Bilder kommer senare….