Vi har haft en jätteskön dag idag! smiley

Vi började dagen med att städa lite. Sen körde pappa, morbror Johan och morbror Marcus till skroten. Då passade jag på att ta mig en liten tupplur men bara en liiiten. När jag ätit lite lunch så tog vi på oss ytterkläder och gick ut och fixade i trädgården. Såå skönt väder det har varit idag. Jag hittade ett äpple och gick och åt på det medan mamma fixade. Trulle var förståss också ute med oss .

När pappa kom hem igen så började vi med maten och sen tog vi det mest lugnt. Så lugnt så att jag råkade somna till. Igentligen så var klockan lite för mycket för att jag skulle få sova men mamma lät mig sova i 10 minuter, sedan väckte hon mig och frågade mig om jag ville bada lite med henne (pappa hade också somnat på soffan). Jag nickade. Jag älskar ju att bada, så det kan man ju inte missa. Så jag o mamma tappade upp varmt vatten i badkaret och så hade vi JÄTTEmycket skum…Vi hade det hur mysigt som helst och badade jättelänge!

När vi var färdigbadade så väckte vi pappa. För då var klockan 19.30 och det var dags för honom att köra o hämta farmor o farfar vid flyget. De kommer hem idag! Och under tiden pappa har varit iväg för att hämta dem så har jag gått och lagt mig för natten. Nu sover jag gott i min säng. Mamma hoppas liiiite på sovmorgon i morgon men hon tvivlar ju starkt på det. Hon får väl gå o lägga sig lite tidigare idag istället.

GODNATT!!!

Ps: Jag håller mina tummar för Tilda imorgon. Då ska hon på utställning i Malmö!