I måndagskväll när mamma kom hem från jobb så satte hon igång o baka med en gång. Det blev 83 st kanelbullar!!!!!

Anledningen till baket var att igår (tisdag) kom det hit en massa “buggyfolk” till oss. Det var ju premiär i Lödde för tisdagsträffen. (Givetvis så frös ju mamma in de flesta bullarna…hihi alla 83 tog långt ifrån slut).

Mormor kom och hämtade mig från dagis eftersom mamma skulle åka med pappa i buggyn.

Här är lite bilder från gårdagen…

Pappas buggy…

Massa folk blev det…

Efter kaffedrickande och kakätande bar det iväg mot Lödde.

Pappa…

Mamma…

8 stycken “Buggysar” på en “gåsarad”…

Framme…

Jag, mormor o morfar åkte också ut till Lödde en sväng. Där träffade vi ju mamma o pappa men även kusin Wilma, moster Madde och morbror Marcus. Här är jag och Wilma i våra “fordon”… Fräckast av ALLA…hihihi

Ikväll har vi haft en riktig myskväll.
Jag har gosat massor med Trulle…!!! Jag ÄLSKAR verkligen min kisse….

Nu sover jag gott i min säng och vet ni vad?!?!?! Imorgon ska vi åka BOOOSS med dagis!!! Vi ska åka på en liten utflykt till Landskrona för att lyssna på Sander & Gander. Spännande!