Igår när mamma kom hem från jobb spelade hon och jag lite fotboll. Mamma LOOOVE it!!!

Efter maten fick det bli ett bad. Mamma gjorde roliga frisyrer på mig…

Mamma o pappas glada unge…

Idag har jag åkt BOOOSS på dagis. När vi kom tillbaka från vår utflykt så kom mormor o hämtade mig. Ååhh vad glad jag blev! Sen har jag o mormor haft en mysig eftermiddag ihop. Gammelmormor bjöd på middag ikväll. Så när mamma o pappa hade slutat jobba så kom även de till mormor o morfar. Toota, Kikki, Gackos (Marcus), Mädde (Madde) och Gila (Wilma) kom också!

Jag o Wilma körde ju bil så klart. Ojoj vad skoj vi hade det…

Hejdå! Nu sticker vi!

När bilen skulle “tankas” gick vi in och tog på oss pyjamaserna. Jag kröp upp till Toota (Johan)och läste en bok…

Tack för idag/ikväll mormor o morfar och gammelmormor Inez!!