GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORMOR!!!

Det har varit lite dåligt med uppdatering här. Men mitt i veckorna orkar varken jag, mamma eller pappa uppdatera här. Det är ju liksom fullt upp med dagis och jobb.

Igår gick jag och mamma upp kl 05.25! Vi satt länge och lekte på mitt rum…

Vid 9.40 tiden så körde vi till Helsingborg och Väla. När vi gått en sväng där så körde vi till Rusta och sedan körde vi till Familia. Åh vilken mysig förmiddag jag o mamma hade ihop. Vi gick och pratade, skrattade och fikade lite då o då. Mamma sa att jag var JÄTTEduktig hela tiden. Vi var iväg flera timmar. När vi kom hem så däckade både jag o mamma på soffan. Vi sov från och till i ett antal timmar..hihi jubbit att vara ute o shoppa ju!

På kvällen kom Gila, Gackos, Mäddisch, Toota och Kikki och hälsade på. (Alltså Wilma, Marcus, Madde, Johan och Kikki). Ojoj vad skoj vi hade. Jag o Wilma och Johan busade massor som vanligt!

Mmmm glass e gott…

Vi körde bil…

Sen var det ju både dansbandskampen och körslaget på tv och som vi dansade!

Idag gick jag upp ungefär samma tid som igår fast med pappa istället. Vi badade, körde och handlade bullar och tittade på båtarna. Stoooora båtar. Idag har det ju varit mest grått och trist väder. Men nu i eftermiddag gick vi ändå ut i trädgården. Jag o pappa räfsade löv och mamma klippte bort vissna blommor…

Givetvis fick ju även Trullis vara ute med oss…

Ikväll har jag cyklat runt med mina dockor och min lilla kissekatt…

Och försökt att pussats med Trulle…

Nu sover jag i min säng. Dags för en ny vecka på dagis!