Förra helgen så var vi på dop. Denna gång var det “Lilleman” som döptes. Lukas Vincent Johannes!!

Jag o Wilmis såg mer ut som tvillingar än kusiner. Dagen till ära hade vi på oss likadana klänningar o ÄVEN likadana SKOR!!! (Och vi hade inte pratat med varandra innan, inte mammorna heller!!)

När “kalaset” var slut och allt skulle plockas undan så ville Lukas sova. Jag tog på mig ansvaret att somna honom i vagnen! Och det gick ju galant. Vilken duktig STORASYSTER jag kommer att bli!!!

Veckan har gått fort. I torsdags så hade vi påskfest på dagis. Och så klart var jag påskkärring!

Medan mamma målade och fixade mig så gick Trulle o la sig! Visst e han go?

När jag o mamma kom hem från dagis och jobb så möttes jag av ett påskägg som hängde på dörren. När jag öppnade det så stod det så här…(och så låg det en bild med en ledtråd på var jag kunde hitta nästa ägg)

Ojoj…påskharen hade varit i min trädgård. Nu var det bara att sätta igång o leta..Jag SMÖG omkring i trädgården, JÄTTESPÄNNANDE!!

Och till sist..efter att jag hittat hela 6 stycken ägg så ledde ledtråden till ett JÄTTESTORT påskägg…

Detta stora ägg innehöll en jeansklänning, ett hänge med ett hjärta som det står MOA på och en godispåse!…

Jag o alla äggen…

TUSEN TUSEN TACK FRU PÅSKHARE!!!! smiley Du är underbar!!

Pappa har snickrat staket. Fint va?!?!

Så nu kan alla vovvar vi känner komma på besök utan att de kommer ut från tomten. (Om de inte hoppar över staketet vill säga)

På kvällen kom Marcus, Madde, Wilma och Elvis o hälsade på oss. Och visst. Staketet fungerade utmärkt. Elvis smet ingenstans…smiley

Igår (långfredag) när mamma vaknade så låg Trullis o sov i min “extrasäng” brevid mamma. Mamma var bara tvungen att ta ett kort på min lille kisse..

“Godmorgon matte”…

Hela dagen var det ju så härligt väder så var vi ute i trädgården hela dagen. På eftermiddagen åkte vi hem till mormor o morfar och firade påsk. Gammelmormor, Marcus, Madde, Wilma, Johan, Kikki och Lukas var också där och alla vovvar så klart!

Jag o Wilma fick jättefina kläder till våra dockor av mormor o morfar! OCH påskharen hade dessutom även varit i mormor o morfars trädgård och gömt ägg som vi fick leta upp!!

Tusen tack mormor o morfar för allt!

I morse när jag o mamma gått upp o ätit frukost tillsammans så började vi koka ägg som vi skulle ha med oss till farmor o farfar i eftermiddag. Jag klädde på alla ägg små “västar”…

Trullis låg o vilade under tiden…

Jag och Lova lekte även en bra stund idag…Här äter vi glass i det fina vädert..

I eftermiddag/kväll har vi varit hemma hos farmor o farfar och firat påskafton.

Bilbo har en liten hörna i trädgården med en fäll och en vattenskål under ett parasoll. Det blev perfekt till mig att sitta under o rita och mysa..

Billis kom om kollade så att jag hade det bra då o då…

Här myser jag och Bilbo under parasollet med en glass….

Tack farmor o farfar för en mysig eftermiddag!